Bæredygtigt Stressforløb

12 ugers behandling

Stress er en virkelig selvforstærkende spiral - ofte kommer den snigende over tid og aktiverer vores nervesystems kamp-flugt respons.
Stress påvirker os mentalt, følsesmæssigt og kropsligt, og derfor er det særligt vigtigt at arbejde med de symptomer der sidder i både tanker, følelser og fysiologien for at komme fri af stress. 

Måske genkender du symptomer som:
Søvnproblemer - uro i kroppen - trykken for brystet - hjertebanken - overfladiske vejrtrækning - problemer med maven - kolde hænder og føddder - nedsat overblik og hukommelse - kort lunte - manglende glæde - nedsat selvværd - manglende energi og overskud?
Måske lever du lidt fra weekend til weekend, eller fra ferie til ferie og håber på, at det går over af sig selv? (..pssst det gør det ikke...)

"Jeg har fået troen på at jeg er god nok som den jeg er, jeg skal ikke længere kæmpe og stræbe.

Jeg vil til en hver tid anbefale Helle fra Hytteterapi, hun kan noget ingen andre kan og den sammensatte metode er helt perfekt"

Bogholder

Genkender du ovenstående?
Ønsker du mere ro, styrke og glæde?
Vil du gerne have et bæredygtigt forløb?

Jeg har lavet et Bæredygtigt Stressforløb over 12 gange, som jeg  skræddersyer til dig.

1. fase: Ro & Restitution
- Her får du viden om stressens fysiologi og virkning, tegnet og fortalt på en letforståelig måde.
- Derudover arbejder vi med at bedre din søvn og skabe ro i dit nervesystem, så du kan hele op.

2. fase: Glæde & Energi
- Her booster vi glæden og styrker dit overskud i både tanker, følelser og krop.

3. fase: Mønstre & Overbevisninger
- Vi arbejder med underliggende mønstre og overbevisning for at sikre at du kommer bæredygtigt videre.
- Vi styrker dit selvværd og selvaccept

4. fase: Stabilisering & Centrering
- Vi arbejder med at stabilisere den fremgang og alle de nye sunde tiltag du har valgt, så du kan føle dig stærk og centreret og processen kan fortsætte og være bæredygtig.

Alle sessioner er på 1 1/2 time, så der er tid og ro til processen.
Sessionerne slutter af med at du bliver pakket dejligt ind i et tæppe og og får 20 min trykmassage, så du hver gang går afslappet herfra.

Hver uge finder vi et lille fokuspunkt, som du kan arbejde med mellem sessionerne for hurtigst mulig at skabe en positiv forandring for dig, og gøre det til en bæredygtig proces.

I starten mødes vi hver uge indtil du har fået det bedre.
Herefter mødes vi hver anden uge og de sidste gange i forløbet gemmer vi, således at du kan ringe og booke en session, når du oplever udfordringer og hurtigt kan få hjælp til at komme godt videre.

Forløbet er både til forebyggelse og behandling af stress.

Prissen for et Bæredygtigt Stressforløb er 15.000 kr.
Det er muligt at betale i rater.

Er du interesseret i et Bæredygtigt Stressforløb tilbyder jeg lige nu en uforpligtende introsamtale til kun 700 kr (normalpris 1250 kr)

I Introsamtalen laver vi et overblik over dine stresssymptomer og du får en viden om sammenhængen mellem dine følelser, tanker og kropslige symptomer.

Derudover får du:

  • et specifikt bud på hvordan et Bæredygtigt Stressforløb kunne se ud for lige netop dig.

  • 20 min. afstressende trykmassage fra top til tå (du bliver pakket dejligt ind i et tæppe), så du går afslappet herfra.

  • inspiration til hvad du kan gøre her og nu for at starte en positiv forandring.

Arbejdsrelateret stress

"Midt i mit livs krise fik jeg hjælp af Helle til i mit hoved, hjerte og krop, at genfinde balancen, styrken og troen på fremtiden.
Helle har givet mig troen på egen intuition, og at man kan lykkedes.
Hun har tilpasset forløbet individuelt til min situation - ud fra mine ønsker, og hendes professionelle input. Det "skræddersyede" forløb har været et stort plus.
Jeg har oplevet Helle som meget nærværende og empatisk og jeg har følt mig tryg i hendes selskab.
Hun er yderst professionel og skarp med mange fagkompetencer, som hun benytter sig af i sessionerne.
Jeg synes det var et ekstra plus at Hytteterapien ligger i skovkanten, så jeg har kunnet gå en tur før eller efter sessionerne. Og så er den et hyggeligt "helle" med ro og rum til at genfinde balancen."

Birgitte, 53 år

Stresssymptomer

"Jeg fik talt og sat ord på nogle af mine tanker og refleksioner samtidig med at vi så arbejdede med et område som jeg valgte fra gang til gang ud fra et oplæg Helle lavede. Det i kombination med lidt teori omkring hvorfor jeg reagerede som jeg gør har virket positivt på mig.

Jeg lærte samtidig nogle øvelser som kunne hjælpe mig med at minimere og adressere mine symptomer. Jeg fik nogle opgaver som jeg kunne arbejde med fra gang til gang som hjælp mig med at sætte styr på mine tanker omkring hvad der er vigtigt for mig i mit liv og dagligdag.

Det har været givende at kunne tale med en som ikke har "aktier" i ens privatliv eller arbejdsliv. At have et sted og en person som har kunne spørge ind og udfordre mig, når jeg fortalte om mine tanker og opfattelse af specifikke emner.

Jeg har haft en god oplevelse igennem hele forløbet."

Senior Director, 47 år

Stressforløb

"Du har været den der har fået mig tilbage på sporet.

 Jeg har et større overskud nu end i flere år og jeg vækster i min virksomhed"

Revisor, 42 år

HytteTerapi v/ Helle Sivebæk

Østerlidevej 9, 7100 Vejle

Mail må ikke indeholder personfølsomme oplysninger