Jeg hedder Helle

...og jeg ønsker at se børn blomstre

25 års erfaring som behandler og konsulent. Herunder 16 år i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) med børn, unge og forældre.

Jeg uddannet fysioterapeut og har siden min uddannelse primært fokuseret på mental sundhed og arbejdet indenfor det pædagogiske og psykologiske område.

Derudover er jeg Certificeret coach med akadamifagene Coaching i organisationer samt Coaching og konflikthåndtering efter ICF´s standarder.

Efterfølgende har jeg taget overbygningerne i Gruppe/team coaching, Stressscoaching samt Børn, unge og forældre coaching.

Endelig er jeg certificeret EFT terapeut (Emotionel Friheds Teknik) og TFT Terapeut.

Min erfaring, tillid og tro ligger i det naturvidenskabelige, det virksomme og de gode erfaringer.

Som fysioterapeut og coach har jeg være meget optaget af den naturvidenskabelige viden om nervesystemet og de virksomme tilgange det giver i håndtering af stress.

Den naturvidenskabelig base er et super godt afsæt til at indrage den terapeutiske indgangsvinkel. Særligt hænger det fint sammen, fordi EFT terapien netop tager udgangspunkt i at forløse det ubehag der sidder i kroppen, så der kommer ro i både tanker, følelser og krop.
For at styrke mit nærvær og bevidsthed har jeg løbende taget kurser og workshops indenfor det healende og spirituelle.

I sessionerne her i hytten arbejder jeg med at få ovenstående elementer til at hænge smukt og stærkt sammen i arbejdet med at få ro på nervesystemet samt forløse og styrke, i Hjerte, Hjerne & Krop.

Derudover

er jeg gift med Jacob, og sammen har vi 3 børn.
Vi er en meget kreativ, uperfekt og aktiv familie, som nyder at bo lige i skovkanten i Vejle

Jeg nyder at bevæge mig, og selvom jeg egentlig ikke orker at blive forpustet, har jeg valgt at blive det hver dag alligevel.
Jeg er glad for naturen - særligt skoven og havets univers - og helst i godt vejr. Men får mig lokket ud hver dag uanset.
Det at skabe og være kreativ, er zen for mig.

For bedst muligt

at kunne være med og hjælpe andre i proces og udvikling, tror jeg på at jeg selv må gå vejen.
Jeg vælger derfor løbende at udfordre, og udvikle mig selv gennem kurser, uddannelse og terapi indenfor det naturvidenskabelige, alternative og spirituelle. - Og meget konkrete ting som at hoppe i vinterbadet, lave en motions challenge eller en udesidning*.

Jeg tror på at stor udvikling ligeledes kommer af de små daglige skridt og bevidste valg, som at bevæge sig, meditere, storgrine, blive forpustet, vælge taknemmelighed, tilgivelse og passion.

“Mit ønske er at blive en gammel vis kone, og så er jeg bare nødt til at udfordre mig selv”

*En udesidning er: at sidde alene ude i skoven fra solnedgang til solopgang, vågen, uden lys, ur, mad & drikke mm.

Udesidning er en helt særlig oplevelse, som jeg også gerne vil klæde dig på til, hvis du har lyst til at opleve dette.

En vild oplevelse, for mig, og du kan se et interview om det her...

“Vi skylder os selv at udfordre os”

HytteTerapi v/ Helle Sivebæk

Østerlidevej 9, 7100 Vejle

Mail må ikke indeholder personfølsomme oplysninger